Μενουμε Ασφαλεις

ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ ΓΙΑ ΤΟΝ ΚΟΡΩΝΟΙΟ

Αγαπητοί Γονείς και Κηδεμόνες,

θα θέλαμε να σας ενημερώσουμε ότι στο φροντιστήριο μας

  1. Tηρούμε τους κανόνες ασφάλειας και υγιεινής,
    2. Καθαρίζουμε και απολυμαίνουμε καθημερινά όλους τους χώρους μας και τις επιφάνειες που έρχονται σε επαφή με τους μαθητές,
    3. Ακολουθούμε απαρέγκλιτα όλες τις επίσημες οδηγίες των αρμόδιων κρατικών φορέων (Υπουργεία Παιδείας & Υγείας, Ε.Ο.Δ.Υ).

Επίσης, με αίσθημα ευθύνης και λαμβάνοντας σοβαρά υπόψη τις πρόσφατες εξελίξεις σχετικά με την εξάπλωση του κορωνοϊού (COVID-19), σας ενημερώνουμε ότι καθημερινά στο φροντιστήριο μας, προτρέπουμε τους μαθητές και τους καθηγητές  να πλένουν συχνά και σχολαστικά τα χέρια τους με σαπούνι και νερό ή αλκοολούχο διάλυμα, να αποφεύγουν να αγγίζουν με τα χέρια, τη μύτη, το στόμα και τα μάτια τους. Καθημερινά, αερίζουμε σχολαστικά και συστηματικά όλες τις αίθουσες και τους χώρους μας από το πρωί, πριν την έναρξη των μαθημάτων και καθαρίζουμε με ειδικά απολυμαντικά (χλωρίνη, οινόπνευμα) στις τουαλέτες και στους χώρους που βρίσκονται οι μαθητές μας. Επιπροσθέτως, γίνεται καθαρισμός των λείων επιφανειών που χρησιμοποιούνται συχνά (π.χ. τραπέζια διδασκαλίας, θρανία κλπ, καθώς και πόμολα, χερούλια, κουπαστή από σκάλες ή κιγκλίδωμα, βρύσες κλπ) με κοινά καθαριστικά, δηλαδή υγρό σαπούνι και νερό, ή διάλυμα οικιακής χλωρίνης 10% ή αλκοολούχο αντισηπτικό. Τέλος, έχουμε ήδη εφοδιαστεί με αλκοολούχα διαλύματα, θερμόμετρα απόστασης, μάσκες και έχουμε επαρκή αποθέματα σε χαρτοπετσέτες με αλκοόλη και υγρά μαντιλάκια για χρήση των μαθητών μας.Σε περίπτωση έξαρσης του β΄κύματος της ασθένειας είμαστε έτοιμοι να υποστηρίξουμε την εκπαίδευση όλων των μαθητών μας διαδικτυακά. Υπομονή, ψυχραιμία και σεβασμός στον συνάνθρωπο και στον εαυτό μας!

Comments are closed.

© 2015 "ΜΑΘΗΤΟΜΑΝΙΑ" Inc. All rights reserved. Κατασκευή ιστοσελίδας "multisys.gr " .

Βασιλική Γρίβα Φροντιστήριο "ΜΑΘΗΤΟΜΑΝΙΑ" Διεύθυντρια φροντιστήριου
Το Φροντιστήριο Μέσης Εκπαίδευσης και Κέντρο Μελέτης « Μαθητομάνια» βρίσκεται σε έναν ιδανικά διαμορφωμένο χώρο στην Πλατεία Ηρώων Πολυτεχνείου στο Δάσος Χαϊδαρίου . Εάν μένεις στο Δάσος Χαϊδαρίου , Χαϊδάρι , Περιστέρι , Ασπρόπυργο , Αφαία μην χάνεις χρόνο έλα και γράψου στο φροντιστήριο των επιτυχιών και εξασφάλισε το μέλλον σου .
Send