ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ ΣΠΟΥΔΩΝ

ΚΑΛΩΣΟΡΙΣΜΑ

Αγαπητοί μαθητές και αγαπητοί γονείς,σας καλωσορίζουμε στη σελίδα του φροντιστηρίου μας «ΜΑΘΗΤΟΜΑΝΙΑ».

ΛΥΚΕΙΟ

Η ύλη του Λυκείου και των τριών τάξεων του Λυκείου, με βάση το νέο αναλυτικό πρόγραμμα είναι ιδιαίτερα απαιτητική και χρειάζεται ειδική εκπαιδευτική αντιμετώπιση.Η εμπειρία των εκπαιδευτικών του φροντιστηρίου μας, η οργάνωση και ο προγραμματισμός, σας εξασφαλίζουν το επιθυμητό αποτέλεσμα.

ΓΥΜΝΑΣΙΟ

Στο Γυμνάσιο είναι διαφορετικό το επίπεδο του γνωστικού αντικειμένου αλλά και των απαιτήσεων.Λειτουργεί πρόγραμμα προετοιμασίας και για τις τρεις τάξεις.Στόχος μας είναι να εμπεδώσουν τις γνώσεις στα βασικά μαθήματα ΕΚΘΕΣΗ-ΜΑΘΗΜΑΤΙΚΑ-ΑΡΧΑΙΑ-ΦΥΣΙΚΗ-ΧΗΜΕΙΑ, ώστε να τεθούν τα θεμέλια για το Λύκειο. Είναι αναγκαίο να καλύψουμε σοβαρά κενά στην έκφραση και στην ορθή χρήση της Ελληνικής Γλώσσας και στην αφαιρετική και συνθετική σκέψη, που απαιτούνται στα μαθηματικά.

ΔΗΜΟΤΙΚΟ

Λειτουργεί πρόγραμμα στήριξης για όλες τις τάξεις του Δημοτικού.Σκοπός μας είναι ν΄αγαπήσουν τα παιδιά το βιβλίο,να τους κεντρίσουμε το ενδιαφέρον για τη γνώση, να τους δείξουμε τον τρόπο εκμάθησης, ανάλογα με τις ικανότητες τους, να αποκτήσουν ένα γερό γνωστικό υπόβαθρο και κυρίως να προετοιμάσουμε τους μαθητές των Ε΄και ΣΤ΄ τάξεων για την ομαλή τους μετάβαση στο Γυμνάσιο.

Με επίκεντρο το μαθητή και την προσπάθεια του, με στοχευμένη και έμπειρη προετοιμασία σε ομογενή τμήματα διαβαθμισμένης κατάταξης με προγραμματισμό και χρονοδιάγραμμα της ύλης, σε ευέλικτα προγράμματα, με έλεγχο εξέλιξης και προόδου, θα κάνουμε τα όνειρά σας πραγματικότητα.

Στόχος μας η ΕΠΙΤΥΧΊΑ σας.

Comments are closed.

© 2015 "ΜΑΘΗΤΟΜΑΝΙΑ" Inc. All rights reserved. Κατασκευή ιστοσελίδας "multisys.gr " .

Βασιλική Γρίβα Φροντιστήριο "ΜΑΘΗΤΟΜΑΝΙΑ" Διεύθυντρια φροντιστήριου
Το Φροντιστήριο Μέσης Εκπαίδευσης και Κέντρο Μελέτης « Μαθητομάνια» βρίσκεται σε έναν ιδανικά διαμορφωμένο χώρο στην Πλατεία Ηρώων Πολυτεχνείου στο Δάσος Χαϊδαρίου . Εάν μένεις στο Δάσος Χαϊδαρίου , Χαϊδάρι , Περιστέρι , Ασπρόπυργο , Αφαία μην χάνεις χρόνο έλα και γράψου στο φροντιστήριο των επιτυχιών και εξασφάλισε το μέλλον σου .
Send