ΔΙΑΔΙΚΤΥΑΚΗ ΠΥΛΗ E-CLASS

E-CLASS

ΔΙΑΔΙΚΤΥΑΚΗ ΠΛΑΤΦΟΡΜΑ E-CLASS ΦΡΟΝΤΙΣΤΗΡΙΟΥ ΜΑΘΗΤΟΜΑΝΙΑ

Το φροντιστήριο Μαθητομανια πρωτοπόρο στις νέες τεχνολογίες δίνει την δυνατότητα στον Γονέα/Κηδεμόνα/Μαθητή να ενημερώνονται ηλεκτρονικά μέσα από την διαδικτυακή του Πλατφόρμα .

Είμαι Γονέας / Κηδεμόνας τι όφελος έχω χρησιμοποιώντας το E-CLASS ;

Το e-class σας δίνει την δυνατότητα να παρακολουθείτε καθημερινά την πορεία του παιδιού σας , εύκολα με το πάτημα ενός κουμπιού . Μπορείτε να βλέπετε τις παρουσίες του μαθητή-τριας του φροντιστηρίου μας , την μαθησιακή του πορεία και τα αποτελέσματα γραπτών εξετάσεων του φροντιστηρίου .

Τι άλλο μπορώ να κάνω ;

Επιπλέων των ανωτέρω μπορείτε να επικοινωνήσετε με τους καθηγητές και με την διευθύντρια του φροντιστηρίου ,να ρωτήσετε κάτι απευθείας τους καθηγητές για θέματα του μαθητή ή την διευθύντρια για διαχειριστικές εκκρεμότητες .

Είμαι μαθητής του φροντιστηρίου Μαθητομάνια . Τι όφελος έχω από την χρήση του Ε-CLASS ;

Αφού είσαι μαθητής του φροντιστηρίου Μαθητομάνια θα μπορείς να λαμβάνεις μέσω τις διαδικτυακής πύλης του βαθμούς σου στα γραπτά διαγωνίσματα , συμβουλές από τους καθηγητές σου , υλη , σημειώσεις .

Πως μπορώ να προμηθευτώ κωδικό πρόσβασης ;

Για να χρησιμοποιήσετε το E-CLASS πρέπει να έχετε στην κατοχή σας ένα email λογαριασμό και να τον προσκομίσετε στην γραμματεία του φροντιστηρίου .

© 2015 "ΜΑΘΗΤΟΜΑΝΙΑ" Inc. All rights reserved. Κατασκευή ιστοσελίδας "multisys.gr " .

Βασιλική Γρίβα Φροντιστήριο "ΜΑΘΗΤΟΜΑΝΙΑ" Διεύθυντρια φροντιστήριου
Το Φροντιστήριο Μέσης Εκπαίδευσης και Κέντρο Μελέτης « Μαθητομάνια» βρίσκεται σε έναν ιδανικά διαμορφωμένο χώρο στην Πλατεία Ηρώων Πολυτεχνείου στο Δάσος Χαϊδαρίου . Εάν μένεις στο Δάσος Χαϊδαρίου , Χαϊδάρι , Περιστέρι , Ασπρόπυργο , Αφαία μην χάνεις χρόνο έλα και γράψου στο φροντιστήριο των επιτυχιών και εξασφάλισε το μέλλον σου .
Send